perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vanhassa kaupungissa!


Ulkona sataa, ihan kaatamalla, kahisee niin että korviin sattuu. Tiedän sen että rakastan sadetta yli kaiken, mutta tänään vihaan sitä ja olen todella surullinen. Nimittäin rakas kultani on tuolla jossain tulossa tänne. Ja hän on varmasti ihan märkä ja viluinen. Laitoin ainakin hänelle saunan lämpimäksi ja pääsee kyllä nauttimaan kanssani uunituoreen rasian toffifeeta!




No nyt se tulikin ja sade lakkasi juuri kun kultani saapui… Tyypillistä!
No vintillä oli tänään aikamoinen hulina! Ihmisiä tuli ja tuli, tuntui ettei koskaan lähtenyt. Ihan tupaten täynnä oli koko vintti! Toivottavasti tuli hyvin myyntiä, minusta se ainakin näytti siltä!












Vanhakaupunki oli muutekin täynnä, joten päivän päätteeksi kiertelin paikoissa ja löysinkin paljon mielenkiintoisia asioita! Lusikoita ja kakkulapio, niiden varret olivat niin kauniit… Ja hameen ja paidan! Hameen kuosi oli niin ihastuttava, mutta pituus liian pitkä! Herra Sakset saavat olla ystäväni tässä joku päivä! Pihatkin oli niin kauniissa kunnossa, varsinkin graafikko Elina Warstan piha oli kaikista paras! Ihan kuin toiselta aikakaudelta…


Nyt kyllä pitää päästä kullan kainaloon, öitä!
Rakkaudella Aurora



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistanne!