sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Yksi unelma toteutettu!



9:18 - ja just jätettiin sisko asemalle. Sää on kostea, mutta lämmin. Aletaan pakkaamaan autoa kaikilla mun töillä! Kylläpäs jotenkin jännittää. Mutta ilma on kyllä piristävä!





11.02 - vintillä! Nyt saa hetken miettiä mihin kaikki tulee, eiköhän sekin mene ihan luonnostaan! Täällä on kyllä aika ihanan rauhallista ja hiljaista! Ja tuoksuu hyvälle...


















12:39 - jihuu! Nyt on valmis! Tuntuu jotenkin niin hassulta että vuoden aheruksen jälkeen tässä sitä ollaan! 7 maalausta, korvakoruja, viisi pilvityötä ja 19 valokuvaa! Matkan liittyy mukaan myös niin monta kokemusta ja uutta kaveria! 












Nyt tuntuu hassulta, seinillä töitä ja hinnat selvät. Silloin pienenä mietin, että kyllä minusta taiteilija tulee. Ja nyt olenkin, olen aina ollut. Tätä haluan tehdä, tämä tuntuu joltain niin suurelta tunteelta etteivät sanat mahtava tai hyvä kelpaa ollenkaan. 



Huomenna onkin sitten avajaispäivä! Minua ei jännitä ollenkaan, vintti tuntuu jo kodilta minulle. Odotan innolla että pääsen sinne, toivon myös paljon kävijöitä.
Oloni on super positiivinen!


Siinä tietoja, kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!<3




Minkä unelman sinä olet toteuttanut lähi-aikoina?










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistanne!